Hugget stokkpanel

Type: Dimensjon: (mm) Pris pr m: (veil) Sort:

Hugget stokkpanel

                    
21 x 145
-
Gran
21 x 170
-
Gran
21 x 195
-
Gran
21 x 145
-
Furu
21 x 170
-
Furu
21 x 195
-
Furu
21 x 195
-
Furu, 2.sort
21 x 145
-
Furu, impregnert
21 x 170
-
Furu, impregnert
21 x 195
-
Furu, impregnert

Informasjon:

Dimensjoner i grå tekst er dimensjoner som ikke blir lagerført men som kan skaffes på bestilling. Vi tar forbehold om at enkelte dimensjoner som lagerføres kan være utsolgt.

Hugget stokkpanel katalog: Hspkatalog.pdf (1 574 kB)

Hugget stokkpanel - Det ekte trepanelet med det spesielle utseendet...

Tre har lange tradisjoner i Norge, og har utviklet vår skaperglede mer enn noe annet materiale. For deg som skal modernisere eller bygge nytt, er det viktig å velge riktige byggematerialer som står i stil med omgivelsene. Modernisering eller nybygg av hus, leilighet eller hytte krever at det skal bli varig glede.

Stort bilde  

Spesielt viktig er valget av panel. Velger du Hugget stokkpanel som er produsert i furu eller gran, er du sikker på å få en panel som øker verdien av boligen eller hytten, både på lang og kort sikt. Hugget stokkpanel er en varig invistering, som vil skape glede og miljø. Vi viser her et spesialprodukt som er en nyhet i det norske marked. Bildene her prøver her å vise muligheter og kombinasjoner.

 
Hugget stokkpanel - Bruksområde utvendig og innvendig...
Passer like bra i alle miljøer. Hugget stokkpanel har flere gode egenskaper som helsemessig gjør den særlig godt egnet til innvendig bruk. Dette er spesielt viktig for allergiske personer. Med denne Hugget stokkpanelet som er et naturprodukt, unngår du dette.
 
Panelen har en glatt, men ujevn overflate. Ved anvendelse til utvendig kledning behandles den med beis eller tjære, når panelen er ny. Dette for best mulig å utnytte treets hefteegenskaper.
 

 

Tiden går. Eldre hus har blitt en verdifull invistering. Hugget stokkpanel gir den unike mulighet å kombinere nytt og gammelt. Slipp fantasien løs! Bruk de muligheter som ligger klare for et spennende restaurerings resultat.

 
Hugget stokkpanel - Utseende som øksehugget stokk...

 

 

Hugget stokkpanel produseres i furu og gran. Den har et mangfoldig bruksområde både utvendig og innvendig. Det kan nevnes: HUS - HYTTER - RESTAURERING - KULTURBYGG - IDRETTSHALLER - SKOLER - KONTORMILJØER. Panelen har skapt en revolusjon for håndtverkere og hobbysnekkere som tenker nytt, samtidig som de ønsker å holde på det kulturelle miljøet. Denne suksessrike panelen kan males, lakkeres, beises eller lutes. Den ujevne overflaten gir veggen et robust og levende utseende.

 

Hugget stokkpanel produseres i 21 mm tykkelse og leveres i 4 bredder, disse kan med fordel veksles på samme vegg. Panelen har en hugget overflate, noe som gjør den røff,samtidig som den gir et varmt miljø. Den strukturerte overflaten passer godt inn der man stiller krav eller ønsker en velkjent tradisjonsrik stil.

 

Hugget stokkpanel har gjort det mulig å sette opp en handhugget stokkvegg til en fornuftig pris, samtidig får man en fullisolert vegg.